Logo KPC
KPC Montage BV Uw partner in allround metaalbewerking
E-mail: Info@kpc-montage.nl
Tel: 076 - 50 19 231
Naar KPC Route

KPC op Linkedin


Staal - RVS - AluminiumKPC is lid van Metaalunie


SBB erkend leerbedrijf


Over ons

KPC Montage b.v. beschikt over meer dan 30 jaar ervaring in het bewerken van staal, roestvast staal en aluminium. Door de jaren heen heeft KPC zich ontwikkeld tot een zeer veelzijdig metaalbewerkingsbedrijf.

Toen Henk Konings in 1988 Konings Piping & Construction b.v. oprichtte en het bedrijf zich vestigde in Sint Willebrord lag de focus met name op het bouwen van stalen vaten en ketels, met daarnaast kleine constructiewerkzaamheden.

Gevel KPC


Oude pand

In 1999 gingen de operationele activiteiten over naar KPC Montage b.v. (beter bekend als KPC) en inmiddels waren de werkzaamheden flink uitgebreid. Naast staal werden ook roestvast staal en aluminium veelvuldig bewerkt en was het bedrijf verhuisd naar de huidige ruimere locatie op industrieterrein Vosdonk in Etten-Leur. Gedurende 2011 is het bedrijfspand flink verbeterd, wat geleid heeft tot het huidige moderne en ruime gebouw van 1100 m2, volledig voorzien van bovenloopkranen. Daarnaast beschikt KPC over een eigen vrachtwagen, zodat producten indien gewenst op locatie kunnen worden afgeleverd.KPC is gespecialiseerd in het lassen van verschillende staalsoorten, roestvast staalsoorten en aluminium en het oplassen van slijtvaste lagen. We hebben daarvoor verschillende gecertificeerde lassers in dienst en tevens hebben we de beschikking over een teach-in lasrobot. Daarnaast heeft KPC de beschikking over een zeer veelzijdig machinepark en een team van vakmensen, hierdoor kunnen diverse metaalbewerkingen vakkundig worden uitgevoerd.
Nieuwe pandVrachtwagen


KPC is sterk in maatwerk. Zowel eenmalige projecten als terugkerende (onderhouds-) werkzaamheden en kleine series worden door KPC aangepakt. Producten kunnen worden gemaakt op basis van door de klant aangeleverde specificaties. Maar ook zonder concrete specificaties kunt u bij ons terecht. In dat geval denken de medewerkers van KPC graag met u mee om uw wensen om te zetten in een ontwerp en kan KPC in AutoCAD werktekeningen maken van het ontworpen product, zodat uiteindelijk een product vervaardigd wordt dat aan uw wensen voldoet.


KPC is al vele jaren lid van brancheorganisatie koninklijke Metaalunie en is daarnaast door SBB erkend als leerbedrijf. Diverse leerlingen zijn in de werkplaats van KPC in de voorbije jaren opgeleid tot professional.

Lid Metaalunie   SBB erkend leerbedrijfKPC- 2018
Home Lassen Plaatwerk  -  Constructie  -  Machinale Over ons  -  Contact
Privacyverklaring  -  Leveringsvoorwaarden  - 
Vacatures